december, 2019

12dec7:00 pm10:00 pmHealing cirkel december: Licht op het donker (woman tempelspace)

more

Event Details

☆ Uniting FEMININE hearts, a REVOLUTION of love ☆

De Healing Cirkel is een tempelspace, ofwel een veilige ruimte om samen met sisters thuis te komen in jezelf. Middels meditatie, visualisatie, koesterende aanraking, beweging, sharing, lichaamswerk, opstellingen en energie. Opladen, ontladen en niets hoeven. Op een magische plek in het hartje van Amsterdam.

Willemijn en Chantal bieden een steady ground om op te landen en in te ontwikkelen. Met de groep holden we space voor jou en jouw proces(werk). Precies (vanaf) waar je nu bent.

☆ Elke 2e donderdag van de maand ☆

Datum: 12 december 2019.
Tijd: Om 18.45 uur inloop, we starten om 19 uur, tot 22 uur.
Adres: Kokopelli smartshop. Warmoesstraat 12, 1012 JD (vlakbij Amsterdam centraal station).

-> Aanmelden voor 6 december ❤️?, stuur een PM naar Chantal en je ontvangt en tikkie voor de betaling.

Thema cirkel 12 december: Liefde brengen naar de donkere en eenzame delen in jezelf. De dagen worden korter en daarmee is het een mooie kans het licht in jezelf te ontsteken. Dat gaan we doen, de donkerte in, van je hoofd naar je buik, durven erkennen wat er is en ook volop genieten en kunnen lachen. We gaan een ritueel doen, met elkaar delen, systemisch en lichaamswerk.

Quotes van twee vrouwen van de vorige cirkel:

‘Het is een heel verwelkomende groep. Waarin je veel leert van de wijze docenten en ze zijn superlief net zoals de andere deelnemers. Dus gewoon top. Hele fijne energie. In een superfijne ruime ruimte en ook goed verzorgd met thee en dekens en chocola. Voelde me daarna zo licht als een veertje.’ ~ Sara

‘Voor mij was donderdag een avond vol warmte, liefde en verbinding. Jullie hebben de avond met liefde begeleid en het voelde veilig en vertrouwd. Alles mocht er zijn en het voelde zeker als een soort van thuiskomen. ??’ ~ Sian

☆ Where SISTERS gather, MAGIC happens ☆

School voor Vrouwelijk leiderschap biedt een plek om tot je essentie te komen. Middels training, coaching, massage, hypnotherapie, opleiding en cirkels.
Willemijn is hypnotherapeut, coach vrouwelijk leiderschap, schrijfster en heeft haar eigen tarotspel ontwikkeld.
Chantal is psycholoog, trainer, lichaamsgericht coach en aanraakdeskundige.

Met vrouwelijk leiderschap bedoelen wij leiden van binnenuit. Vanuit wat klopt voor jou. Wanneer je handelen (naar buiten) in lijn is met je denken en voelen (waarden, binnenkant, essentie) leef je in flow, moeiteloos. Veel vrouwen hebben geleerd om vanuit wilskracht de mannelijke kwaliteiten en energie in de wereld te staan. Het vrouwelijke is daarin vaak ondergesneeuwd. In de tempel mag je weer in balans komen; je overleefmechanisme (zoals de overtuiging ‘het is nooit goed genoeg ’en van daaruit perfectionisme, faalangst en heel erg je best doen, die kunnen leiden tot burn-out, overspannenheid) langzaam afpellen om bij je oorspronkelijkheid uit te komen. En hier zit een andere manier van leiderschap, natuurlijk, in lijn met je essentie, een vrije keus.

Www.schoolvoorvrouwelijkleiderschap.nl

Je bent aangemeld door een mail of app te sturen naar Chantal: 0648767249 of chantalvdkragt@hotmail.com.
Of overmaken naar: NL78 INGB 0008 2800 88 t.n.v. School voor Vrouwelijk Leiderschap of contant meenemen.

Een los kaartje kost € 30.
Samen met een nieuwe sister betaal je € 55.
Een 3- rittenkaart: € 72, voor drie keer.
Een 6- rittenkaart kost € 135, voor acht keer.

Time

(Thursday) 7:00 pm - 10:00 pm

Share your thoughts

X