february, 2020

08feb2:00 am5:00 amKlankschalen Dreamscape

more

Event Details

Tickets: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/25970/dreamscape-klankschalen-reis-de-volle-zon/event-info/?fbclid=IwAR3sQrgq_0o0SUeZytfVXCN4yMS_JvBtKFHnf9wATT-CvbLspkKIpS4TYqs

Geniet en reis mee tijdens deze krachtige combinatie van een Dreamscape (trance reis) en een Klankschalen concert.

8 Februari – 14.00 uur, Entree € 25,-
Locatie: Kokopelli – Warmoesstraat 12, Amsterdam ( Dus niet op de praktijk in Purmerend )
Stuur even een bericht om te reserveren, of gebruik de ticket link.

Met behulp van diverse instrumenten word tijdens deze ervaring gewerkt aan diepe ontspanning, het voeden, activeren en verbinden van uw energie centra, (De chakra’s), en het verdiepen van uw eigen introspectie.
We helpen met het verlichten van uw energetische blokkades met behulp van de Kristallen en Tibetaanse klankschalen. Deze heling versterkt het 2e deel van deze reis. Dit 2de deel is een trance reis waarin u gekoppeld aan uw spirits, zelf open mag staan voor het ontvangen van inzichten helingen, verwerkingen, waarmee u verder mag groeien.
Het 3de deel is een helende reis waarin gewerkt kan worden aan het verhogen van uw bewustzijn, het ontwikkelen van een gave em het verwijderen van blokkades, pijnen en andere ongemakkelijkheden.

Aan het einde van de reis worden er nog kleine energetische helingen en readings gedaan voor de aanwezigen om te zorgen dat alles mooi is afgerond.

We proberen iedereen met ruimte in de zaal te plaatsen zodat iedereen in zijn of haar eigen energie kan liggen. We werken met een team van 4 helers van diverseklasse tegen 12 plaatsen. Dus er is veel personlijke aandacht mogelijk

Er ligt een matje voor u klaar in de zaal om op te kunnen liggen. Neem een deken of slaapzak mee, om uzelf warm te houden.

Klankschalen (Raymond, Michiel Debbie & Mattijs)
Didgeridoo (Raymond, Debbie & Mattijs)
Sjamanendrums (Raymond, Debbie, Michiel & Mattijs)
Ngoni (Rituele Harp) (Raymond)
Hangpan – Debbie Roest
Helende kristallen Debbie Roest
Medicijnwiel & eind healing – Mattijs
Productie en organisatie Mattijs

Tot Ziens!

Raymond, Debby, Michiel en Mattijs

Tickets: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/25970/dreamscape-klankschalen-reis-de-volle-zon/event-info/?fbclid=IwAR3sQrgq_0o0SUeZytfVXCN4yMS_JvBtKFHnf9wATT-CvbLspkKIpS4TYqs

Time

(Saturday) 2:00 am - 5:00 am

Share your thoughts

X