june, 2020

27jun2:00 pm4:00 pmShamanistische Soundhealing met Cacao; in Real Life!

more

Event Details

TICKETS VIA FACEBOOK EVENT! https://www.facebook.com/events/279837513386707/

Kom in je Kracht!
Deze huidige tijd die we collectief meemaken is uitdagend en tegelijkertijd een uitnodiging om in onze kracht te komen!
Dit evenement biedt hiervoor de gelegenheid en is een uitstekende kans om in je kracht te komen door deel te nemen aan deze speciale shamanistische soundhealing.

Een soundhealing concert is een unieke ervaring die je niet kunt omschrijven. De artiesten maken gebruik van diverse instrumenten die een bepaalde verandering van bewustzijn teweegbrengen.
Het veranderen van bewustzijn is een eeuwen oude traditie die binnen het sjamanisme centraal staat.
Het veranderen van je bewustzijn gaat gepaard met inzicht over jezelf en je leven, ook worden bepaalde blokkades en patronen zichtbaar en kunnen door de trillingen die van de klanken afkomen worden losgelaten.

Tijdens de soundhealing wordt je meegenomen op een unieke reis waarin je kunt verbinden met je innerlijke krachtdieren.
Een ieder van ons heeft meerdere dieren als helper, beschermer en begeleider. Meestal openbaren deze krachtdieren zich in dromen of visioenen. Een krachtdier is de drager van onze persoonlijke kracht. Bepaalde dieren blijven een leven lang bij een persoon terwijl anderen komen en gaan als de situatie erom vraagt.
Tijdens de healing wordt de gelegenheid geboden om een cacao elixer te drinken. Maestro Cacao speelt de rol van facilitator door een brug te bouwen vanuit je hart naar de wereld. Het helpt de muren af ​​te breken die we hebben gebouwd, zodat we onszelf kunnen openen, elkaar en de wereld.

Door middel van begeleiden meditatie zoeken we samen naar jouw krachtdier zodat jullie (opnieuw) gekoppeld worden aan elkaar, zodat je jouw krachtdier (opnieuw) kan inzetten bij lastige situaties of bij disharmonie.

De opbrengsten van het concert worden voor een groot deel gedoneerd aan de stichting Humanitarian Cultural Heritage, die momenteel wordt opgezet.
Het doel van deze stichting is om de klimaatveranderingen tegen te gaan door het culturele erfgoed van de mensheid te beschermen en dit een mensenrecht te laten worden. Met de opbrengsten worden er reizen georganiseerd om naar de verschillende krachtplekken te reizen om de kennis die daar aanwezig is te achterhalen. Met deze kennis wil de stichter een bijdrage leveren aan de huidige wereld en de toekomst van onze civilisatie, om een betere koers te bepalen.

Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar! je kunt een ticket kopen via de link onderaan deze tekst.

We hopen je aanwezigheid te mogen ervaren in deze unieke reis, Aho!

Over de artiesten:

Julinho Pimentel
Julinho Pimentel (geboren in 1990, Niteroi, Rio de Janeiro) groeide op tussen de trommels, in een uiterst muzikale familie. Hij heeft de liefde voor percussie met de paplepel ingegoten gekregen. Hij begon zijn carrière als muzikant samen met zijn familie – de Kriya Familia – toen hij nog maar acht jaar was. Zijn vader die Julio Pimentel heet voerde als professionele muzikant deze groep aan, die verder bestond uit zijn moeder, vier zussen en twee broers. Als jongste van dit stel leerde Julinho veel van zijn familie.

Van jongs af aan blijkt Julinho te beschikken over het talent om mensen te entertainen. Met zijn Kriya Familia gaat hij in 1999 op tournee door Nederland. Het grote succes maakt dat het muzikale gezin in 2001 opnieuw naar Nederland afreist maar nu om er te blijven. Julinho ontwikkelt zich verder in het percussie spel op allerlei instrumenten en ontdekt de circuswereld en de kunst van het jongleren. Zijn muzikaliteit komt daarbij goed van pas, want jongleren is ritme.

Julinho Pimentel heeft met verschillende bekende internationale artiesten gespeeld, geeft solo optredens waarbij hij percussie mixt met jongleren en body percussie. Hij heeft zich ontpopt als veelzijdig muzikant en is te zien op allerlei podia in Nederland en in talrijke landen.

Maindrian van Berge
Mijn naam is Maindrian Lucano Marcello van Berge. De naam Maindrian betekent ‘brenger van Geluk’. In werkelijkheid is de brenger van Geluk is de Ziel. In het jaar 2012 werd ik ontwaakt door het besef dat wij mensen in essentie spirituele wezens zijn die tijdelijk een menselijke ervaring hebben op aarde. Deze realisatie bracht mij op het spirituele pad van het sjamanisme. Dit was geen toeval; de periode waarin dit gebeurde liep synchroon met de voorspellingen van onze voorouders, voornamelijk de Maya’s uit het oude Mexico. Hun kalender voorspelde dat er een nieuwe tijd zou aanbreken na de periode van 2012, in tegenstelling tot de doemsdag verklaring die de media ons voorschotelde. De levenswijze van onze voorouders was voornamelijk het sjamanisme. Dit is de oudste, zeer krachtige levenswijze en helingsmethode die de mensheid kent.

Het sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft en in essentie dezelfde energie is; dit betekent dat wij mensen één grote familie zijn met elkaar en met alles dat leeft! Deze ontdekking ontwikkelde in mij een geheel nieuwe levenswijze; namelijk één van leven en helen in verbinding met de natuur. Hierdoor ben ik meer in contact gekomen met mijn eigen natuur en heb ik ook diepgaand contact gehad met de natuur om ons heen. Deze verbinding wil ik graag delen met mijn mede mensen; dit doe ik o.a. door het geven van soundhealing concerten.

Time

(Saturday) 2:00 pm - 4:00 pm

Share your thoughts

X