february, 2020

13feb7:00 pm10:00 pmHealing vrouwencirkel februari: Eerlijkheid

more

Event Details

☆ Uniting FEMININE hearts, a REVOLUTION of love ☆

De Healing Cirkel is een tempelspace, ofwel een veilige ruimte om samen met sisters thuis te komen in jezelf. Middels meditatie, visualisatie, koesterende aanraking, beweging, sharing, lichaamswerk, opstellingen en energie. Opladen, ontladen en niets hoeven. Op een magische plek in het hartje van Amsterdam.

Willemijn en Chantal bieden een steady ground om op te landen en in te ontwikkelen. Met de groep holden we space voor jou en jouw proces(werk). Precies (vanaf) waar je nu bent.

☆ Elke 2e donderdag van de maand ☆

Datum: 13 februari 2020.
Tijd: Om 18.45 uur inloop, we starten om 19 uur, tot 22 uur.
Adres: Kokopelli smartshop. Warmoesstraat 12, 1012 JD (vlakbij Amsterdam centraal station).

-> Aanmelden graag voor 10 februari ❤️?, stuur een PM naar Chantal en je ontvangt en tikkie voor de betaling.

Cirkel 13 februari: Eerlijkheid. Durf je echt eerijk te zijn, durf je de vonk van je inspiratie en wie jij bent te leven en trouw te zijn aan jouw ja en nee. Durf je erbij te blijven. Vanavond oefenen we in waarachtigheid, in helemaal jezelf te zijn. Deze avond leer je afstemmen op jouw innerlijke kompas die aangeeft in wat voor jou wel en niet klopt.
We werken we met visualisatie, intentie, delen, lichaamswerk, practises, vertrouwen en de kracht van de cirkel?ook is er de mogelijkheid een kaartje te trekken en mini reading te ontvangen uit het nog niet gepubliceerde tarotspel Vrouwelijk leiderschap (voor alle vrouwen) van Willemijn.

-> Praktisch: Het adres is een winkel, smartshop kokopeli. Daar naar binnen lopen en meteen met de trap naar beneden. Neem als je dat fijn vindt warme sokken of sloffen mee, het is een schoenenvrije ruimte.

Quotes van vier vrouwen van de vorige cirkel:

‘Lieve Willemijn en Chantal,
Ik vond t heel fijn warm mooi liefdevol licht donker vol humor en zorgvuldig afgelopen donderdagavond. Je had er bij moeten zijn: woorden pakken het soms niet. De sfeer en energie en juliie en wij. Dank jullie wel. En het ritueel van het kaarsje ontroerde mij enorm en vertelde mij dingen die ik niet meer wist. En het zag er zo mooi uit. Liefs Ireen’

‘Zo blij dat ik erbij was afgelopen donderdag. Voelt als weer een laagje dieper. Ik had de vrouwenpower echt even nodig! Erg mooi om jullie in je element te zien. Zo liefdevol, oprecht, veilig en toegankelijk ?? ~ Susan’

‘Het is een heel verwelkomende groep. Waarin je veel leert van de wijze docenten en ze zijn superlief net zoals de andere deelnemers. Dus gewoon top. Hele fijne energie. In een superfijne ruime ruimte en ook goed verzorgd met thee en dekens en chocola. Voelde me daarna zo licht als een veertje.’ ~ Sara

‘Voor mij was donderdag een avond vol warmte, liefde en verbinding. Jullie hebben de avond met liefde begeleid en het voelde veilig en vertrouwd. Alles mocht er zijn en het voelde zeker als een soort van thuiskomen. ??’ ~ Sian

☆ Where SISTERS gather, MAGIC happens ☆

School voor Vrouwelijk leiderschap biedt een plek om tot je essentie te komen. Middels training, coaching, massage, hypnotherapie, opleiding en cirkels.
Willemijn is hypnotherapeut, coach vrouwelijk leiderschap, schrijfster en heeft haar eigen tarotspel ontwikkeld.
Chantal is psycholoog, trainer, lichaamsgericht coach en aanraakdeskundige.

Met vrouwelijk leiderschap bedoelen wij leiden van binnenuit. Vanuit wat klopt voor jou. Wanneer je handelen (naar buiten) in lijn is met je denken en voelen (waarden, binnenkant, essentie) leef je in flow, moeiteloos. Veel vrouwen hebben geleerd om vanuit wilskracht de mannelijke kwaliteiten en energie in de wereld te staan. Het vrouwelijke is daarin vaak ondergesneeuwd. In de tempel mag je weer in balans komen; je overleefmechanisme (zoals de overtuiging ‘het is nooit goed genoeg ’en van daaruit perfectionisme, faalangst en heel erg je best doen, die kunnen leiden tot burn-out, overspannenheid) langzaam afpellen om bij je oorspronkelijkheid uit te komen. En hier zit een andere manier van leiderschap, natuurlijk, in lijn met je essentie, een vrije keus.

Www.schoolvoorvrouwelijkleiderschap.nl

Je bent aangemeld door een mail of app te sturen naar Chantal: 0648767249 of chantalvdkragt@hotmail.com.
Of overmaken naar: NL78 INGB 0008 2800 88 t.n.v. School voor Vrouwelijk Leiderschap of contant meenemen.

Een los kaartje kost € 30.
Samen met een nieuwe sister betaal je € 55.
Een 3- rittenkaart: € 72, voor drie keer.
Een 6- rittenkaart kost € 135, voor acht keer.

Time

(Thursday) 7:00 pm - 10:00 pm

Share your thoughts

X